Altijd een vaste lage prijs

   Een 4.8 Google rating 

   160+ succesvolle plaatsingen

“Een moderne headhunter, maar makkelijker en betaalbaar!”

 Altijd een vaste lage prijs  •   160+ succesvolle plaatsingen •  Een 4.8 Google rating

Een headhunter in Amsterdam

augustus 11, 2021

Een headhunter in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een headhunter in Amsterdam? Wij zoeken naar werknemers met hoge posities en met veel kennis over jouw specifieke branche. Een specialist is meestal lastig te vinden. Iemand zoeken die aansluit op jouw bedrijfscultuur en de vaardigheden heeft om de boel te regelen is vaak lastig. Onze headhunters in Amsterdam kijken naar alle vraagstukken die jij hebt meegegeven. Oftewel, je vindt snel en betaalbaar een vakspecialist voor jouw bedrijf.

Wat is een headhunter?

Een uitzendbureau zoekt naar geschikte medewerkers. Maar daar houd het niet op. Een headhunter gaat dieper in op de functie, hij zoekt naar iemand met ervaring, kennis van de branche en speciale vaardigheden. Een headhunter moet tot het laatste gaatje kunnen gaan om de beste topman/-vrouw te kunnen vinden. Dan moet je de kandidaat er ook nog eens van overtuigen waarom hij of zij zich moet aansluiten bij jouw bedrijf.
Wij als headhunters hebben een groot netwerk nodig om ons werk goed te doen. Zo kunnen wij van alles uitzoeken over de kandidaat, het bedrijf en de motivatie die er voor zorgt om een deal te maken. Als headhunter heb je dus de taak om een geschikt persoon te vinden voor de juiste positie, en niet om zoveel mogelijk mankracht te vinden voor jouw bedrijf. Wanneer een headhunter in Amsterdam een juiste kandidaat heeft gevonden ligt aan verschillende factoren. De branche waarin wordt gezocht kan bijvoorbeeld heel klein zijn waardoor er weinig goede kandidaten rondlopen, dan duurt het soms wat langer.

Een headhunter in Amsterdam voor finance, retail of meer?

Headhunter Amsterdam

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar financieel manager of een controller in de financiële afdeling, zit je hier goed. Wij weten wat er in de financiële arbeidsmarkt speelt en hoe wij het beste een hoge functie kunnen benaderen. Wij headhunten bijvoorbeeld ook voor retail of industrie. Onze headhunters vinden het beste talent in jouw branche.

Recruitment agency Amsterdam

Wil je jouw openstaande functie vullen binnen je bedrijf? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste kandidaat. Onze werkwijze is net een beetje anders dan de rest. Wij stellen samen met jou een plan op met alle vaardigheden die jij zoekt in een werknemer. Zo kunnen wij gericht zoeken in Amsterdam en houden we het proces betaalbaar en kort.

Wij werken volgens een no cure, no pay regeling. Jij betaald ons alleen als we een geschikte werknemer hebben gevonden voor jouw bedrijf. En omdat we het proces zo kort mogelijk willen houden zijn de kosten nooit hoog.

Andere interessante blogs…