Altijd een vaste lage prijs

   Een 4.8 Google rating 

   160+ succesvolle plaatsingen

“Een moderne headhunter, maar makkelijker en betaalbaar!”

 Altijd een vaste lage prijs  •   160+ succesvolle plaatsingen •  Een 4.8 Google rating

Ons headhunter team

september 13, 2021

Ons headhunter team

Wij zijn headhunten.nl. Een platform wat voor jouw bedrijf een kandidaat zoekt voor de positie die jij mist. Wij werken onafhankelijk, omdat wij als een onafhankelijke partij opereren kunnen we waardevolle krachten vinden bij andere organisaties. Ons team zorgt er voor dat jij betaalbaar en snel nieuwe aanwinsten kan vinden voor jouw organisatie. Wij werken door middel van een no cure no pay basis. Zo kunnen wij gaan zoeken en betaal jij alleen als je tevreden bent. 

Ons team van headhunters zijn modern. Wij zoeken op de beste manier naar een geschikt persoon om de lege positie in jouw bedrijf op te vullen. Door middel van ons grote netwerk binnen jouw branche kunnen wij op korte termijn contact hebben met meerdere kandidaten. Zo geven we jou opties en kan jij kiezen wat het beste bij jou past. Wij werken in verschillende takken van sport. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar financieel manager of een controller in de financiële afdeling, zit je hier goed. Wij weten wat er in de financiële arbeidsmarkt speelt en hoe wij het beste een hoge functie kunnen benaderen. Wij headhunten bijvoorbeeld ook voor retail of industrie. Onze headhunters vinden het beste talent in jouw branche.

Wat doen onze headhunters

Wij als headhunters hebben een groot netwerk nodig om ons werk goed te doen. Zo kunnen wij van alles uitzoeken over de kandidaat, het bedrijf en de motivatie die er voor zorgt om een deal te maken. Als headhunter heb je dus de taak om een geschikt persoon te vinden voor de juiste positie, en niet om zoveel mogelijk mankracht te vinden voor jouw bedrijf. Wanneer een headhunter een juiste kandidaat heeft gevonden ligt aan verschillende factoren. De branche waarin wordt gezocht kan bijvoorbeeld heel klein zijn waardoor er weinig goede kandidaten rondlopen, dan duurt het soms wat langer.

De kosten van ons headhunter team

Zoals we net al aangaven werken wij volgens een net wat andere manier dan andere recruitment organisaties. De afgelopen jaren zijn de kosten van een headhunter steeds meer geworden. Dit neemt niet weg dat het nog steeds niet altijd even duur hoeft te zijn. Een headhunter wordt doorgaans ingezet als een bedrijf een positie open heeft en er weinig tot geen aanbod te vinden is op de openbare markt. Aangezien er dus veel moeite in moet worden gestoken zit hier ook een prijskaartje aan vast. Bij een goede headhunter betaal je soms tot wel 30% fee. Maar dan weet je wel dat je een goede kandidaat weet te krijgen die jouw bedrijf verder gaat helpen.

Wij doen dit net even anders! Wij werken volgens een no cure, no pay regeling. Jij betaald ons alleen als we een geschikte werknemer hebben gevonden voor jouw bedrijf. En omdat we het proces zo kort mogelijk willen houden zijn de kosten nooit hoog.

Wil je meer weten over de kosten van een headhunter team? Klik hier.

Praat met ons

Wil je jouw openstaande functie vullen binnen je bedrijf? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste kandidaat. Onze werkwijze is net een beetje anders dan de rest. Wij stellen samen met jou een plan op met alle vaardigheden die jij zoekt in een werknemer. Zo kunnen voor jou gericht zoeken naar een geschikte kandidaat.

Andere interessante blogs…