Altijd een vaste lage prijs

   Een 4.8 Google rating 

   160+ succesvolle plaatsingen

“Een moderne headhunter, maar makkelijker en betaalbaar!”

 Altijd een vaste lage prijs  •   160+ succesvolle plaatsingen •  Een 4.8 Google rating

LinkedIn Recruiter tool

juli 4, 2021

LinkedIn Recruiter is een platform voor het vinden, contact leggen met en beheren van kandidaten. Geschikte kandidaten en signalen van leden die voor een nieuwe uitdaging open staan worden door LinkedIn Recruiter eruit gepikt, zodat u zich kunt concentreren op de meest relevante kandidaten.

LinkedIn recruiter is alleen toegankelijk voor recruiters en niet direct voor werkgevers.

Via Headhunten.nl helpen wij graag met toegang tot ’s werelds beste bron voor toptalent. 

Wat kost een headhunter?

De gemiddelde kosten voor een headhunter liggen tussen de 15% en 25% van het bruto jaarsalaris van een mogelijk geplaatste kandidaat voor de positie. Op onze website zie je vaste tarieven staan, deze tarieven voor een headhunter staan vast.

Wat doet headhunter?

Waar een uitzendbureau zoekt naar geschikte medewerkers voor algemene functies, is een headhunter op zoek naar mensen met speciale vaardigheden en/of een specifieke positie. Vaak gaat het dan om mensen met veel ervaring en om posities waar moeilijk werknemers voor te vinden zijn.

Hoe gaat een headhunter te werk?

Een headhunter gaat eerst naar het zoekprofiel kijken van de klant. Wanneer alle factoren duidelijk zijn en de klant weet precies wat ze willen hebben, gaat de headhunter aan de slag. Een headhunter zoekt in de juiste sector naar een geschikt persoon, soms meer. Daarna fungeert de headhunter als bemiddelaar in het overnameproces. 

Andere interessante blogs…