Altijd een vaste lage prijs

   Een 4.8 Google rating 

   160+ succesvolle plaatsingen

“Een moderne headhunter, maar makkelijker en betaalbaar!”

 Altijd een vaste lage prijs  •   160+ succesvolle plaatsingen •  Een 4.8 Google rating

Personeel werven Almere

februari 1, 2023

Hoe vind je goed personeel in Almere?

Het vinden van personeel kan soms lastig zijn. Naast het zoeken naar iemand die de functie goed kan invullen, ben je ook op zoek naar iemand die in het team past. Maar hoe vind je zo iemand en wat kost het?

Een manier om personeel te werven is viavia. Vraag bijvoorbeeld het personeel in hun omgeving naar mensen die ze kennen. Je kan bijvoorbeeld op wervingskosten besparen door jouw personeel te vragen naar mensen die zij kennen. Hoewel dit niet altijd de meest efficiënte manier is om een nieuwe werknemer te vinden, verhoogt het wel de kans op succes, omdat degenen die al in jouw organisatie werken waarschijnlijk beter kunnen inschatten wie wel en wie niet in het kader past.

Personeel vinden via headhunten.nl

Headhunterbureaus of recruiters zijn vaak erg prijzig. Headhunten helpt bij het vinden van waardige medewerkers voor eerlijke tarieven. Headhunten.nl werkt op basis van no cure no pay en brengt alleen bij succes een scherpe fee in rekening! Op deze manier is er geen risico omdat er geen kosten vooraf zijn. Ook is er geen sprake van exclusiviteit, waardoor men via andere kanalen te zoeken naar geschikte nieuwe kandidaten met als uiteindelijk doel het talent te vinden dat aan de behoeften voldoet.

Welke professional wil je bereiken?

Om goed personeel in Almere te vinden, moet er eerst een zoektocht plaatsvinden. Om nauwkeurig te kunnen zoeken zijn verschillende elementen nodig. Deze omvatten de functietitel, het type aanbod dat voor iemand bedoeld is en een exacte functieomschrijving. Daarnaast is het belangrijk om een duidelijke visie te hebben op de persoon die men in zijn organisatie wil opnemen. Door dit nauwkeurig te beschrijven kan gerichter worden gezocht.

De kosten van een headhunter

De afgelopen jaren zijn de kosten van een headhunter steeds meer geworden. Dit neemt niet weg dat het nog steeds niet altijd even duur hoeft te zijn. Een recruiter wordt doorgaans ingezet als een bedrijf een positie open heeft en er weinig tot geen aanbod te vinden is op de openbare markt. Aangezien er dus veel moeite in moet worden gestoken zit hier ook een prijskaartje aan vast. Bij een goede headhunter betaal je soms tot wel 30% fee. Maar dan weet je wel dat je een goede kandidaat weet te krijgen die jouw bedrijf verder gaat helpen.

Neem contact op

Andere interessante blogs…