Altijd een vaste lage prijs

   Een 4.8 Google rating 

   160+ succesvolle plaatsingen

“Een moderne headhunter, maar makkelijker en betaalbaar!”

 Altijd een vaste lage prijs  •   160+ succesvolle plaatsingen •  Een 4.8 Google rating

Personeel recruiten Rotterdam

december 2, 2022

Hoe vind je goed personeel in Rotterdam?

Personeel vinden kan soms een lastige taak zijn. Naast dat je iemand zoekt die de positie goed kan vullen zoek je ook naar iemand die in je team past. Maar hoe vind je zo’n persoon en wat gaat het je kosten?

Een manier om personeel te recruiten is natuurlijk viavia. Je vraagt bijvoorbeeld je eigen personeel naar mensen om hen heen. Dit bespaart je in wervingskosten, maar is niet altijd even effectief. De kans op succes is natuurlijk wel groter aangezien je huidige medewerkers vaak goed kunnen inschatten wie wel en wie niet bij je organisatie past.

Personeel vinden via headhunten.nl

Headhunterbureaus of recruiters zijn vaak erg prijzig. Headhunten helpt jou voor eerlijke tarieven met het vinden van waardig personeel. Headhunten.nl werkt op no cure no pay basis en berekend enkel bij succes een scherpe fee! Zo loop je, door geen voorafgaande kosten (zoals opstartkosten), geen risico. Daarnaast is er ook geen exclusiviteit van toepassing, dus zoek ook zelf of via andere kanalen naar geschikte nieuwe kandidaten met als uiteindelijk doel het vinden van het voor jou passende talent!

Welke professional wil je bereiken?

Om goed personeel te vinden in Rotterdam heb je natuurlijk eerst een zoekopdracht nodig. Om concreet te zoeken hebben we een aantal ingrediënten nodig. Denk bijvoorbeeld aan een fucntietitel, wat voor aanbod je iemand wilt gaan maken en een exacte functieomschrijving.

Daarnaast heb je vast een beeld van wat voor persoon jij in je organisatie wilt hebben. Leg dat zo duidelijk mogelijk uit zodat wij strakker kunnen zoeken.

De kosten van een headhunter

De afgelopen jaren zijn de kosten van een headhunter steeds meer geworden. Dit neemt niet weg dat het nog steeds niet altijd even duur hoeft te zijn. Een recruiter wordt doorgaans ingezet als een bedrijf een positie open heeft en er weinig tot geen aanbod te vinden is op de openbare markt. Aangezien er dus veel moeite in moet worden gestoken zit hier ook een prijskaartje aan vast. Bij een goede headhunter betaal je soms tot wel 30% fee. Maar dan weet je wel dat je een goede kandidaat weet te krijgen die jouw bedrijf verder gaat helpen.

Neem contact op

Andere interessante blogs…