Altijd een vaste lage prijs

   Een 4.8 Google rating 

   160+ succesvolle plaatsingen

“Een moderne headhunter, maar makkelijker en betaalbaar!”

 Altijd een vaste lage prijs  •   160+ succesvolle plaatsingen •  Een 4.8 Google rating

Een headhunter in Den Bosch

november 2, 2021

Een headhunter in Den Bosch

Een uitzendbureau is op zoek naar geschikte medewerkers. Maar daar stopt het niet. Headhunters zullen zorgvuldig naar functies kijken, op zoek naar mensen met ervaring, branchekennis en speciale vaardigheden. Een headhunter moet naar het laatste gaatje kunnen om de beste man/vrouw te vinden. Dan moet u de kandidaat ook overtuigen waarom hij of zij bij jouw bedrijf moet komen werken.

Een headhunter in Den Bosch voor finance, retail of meer?

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar financieel manager of een controller in de financiële afdeling, zit je hier goed. Wij weten wat er in de financiële arbeidsmarkt speelt en hoe wij het beste een hoge functie kunnen benaderen. Wij headhunten bijvoorbeeld ook voor retail of industrie. Onze headhunters vinden het beste talent in jouw branche.

Wij als headhunters hebben een groot netwerk nodig om ons werk goed te doen. Zo kunnen wij van alles uitzoeken over de kandidaat, het bedrijf en de motivatie die er voor zorgt om een deal te maken. Als headhunter heb je dus de taak om een geschikt persoon te vinden voor de juiste positie, en niet om zoveel mogelijk mankracht te vinden voor jouw bedrijf. Wanneer een headhunter in Den Bosch een juiste kandidaat heeft gevonden ligt aan verschillende factoren. De branche waarin wordt gezocht kan bijvoorbeeld heel klein zijn waardoor er weinig goede kandidaten rondlopen, dan duurt het soms wat langer.

De kosten van een headhunter

De afgelopen jaren zijn de kosten van een headhunter in Den Bosch steeds meer geworden. Dit neemt niet weg dat het nog steeds niet altijd even duur hoeft te zijn. Een recruiter wordt doorgaans ingezet als een bedrijf een positie open heeft en er weinig tot geen aanbod te vinden is op de openbare markt. Aangezien er dus veel moeite in moet worden gestoken zit hier ook een prijskaartje aan vast. Bij een goede headhunter betaal je soms tot wel 30% fee. Maar dan weet je wel dat je een goede kandidaat weet te krijgen die jouw bedrijf verder gaat helpen. Lees hier meer over de kosten.

Recruitment agency Den Bosch

Wil je jouw openstaande functie vullen binnen je bedrijf? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste kandidaat. Onze werkwijze is net een beetje anders dan de rest. Wij stellen samen met jou een plan op met alle vaardigheden die jij zoekt in een werknemer. Zo kunnen wij gericht zoeken in Den Bosch en houden we het proces betaalbaar en kort.

Wij werken volgens een no cure, no pay regeling. Jij betaald ons alleen als we een geschikte werknemer hebben gevonden voor jouw bedrijf. En omdat we het proces zo kort mogelijk willen houden zijn de kosten nooit hoog.

Andere interessante blogs…