Altijd een vaste lage prijs

   Een 4.8 Google rating 

   160+ succesvolle plaatsingen

“Een moderne headhunter, maar makkelijker en betaalbaar!”

 Altijd een vaste lage prijs  •   160+ succesvolle plaatsingen •  Een 4.8 Google rating

Een headhunter in Groningen

september 13, 2021

Een headhunter in Groningen

Een uitzendbureau zoekt naar geschikte medewerkers. Maar daar houd het niet op. Een headhunter gaat dieper in op de functie, hij zoekt naar iemand met ervaring, kennis van de branche en speciale vaardigheden. Een headhunter moet tot het laatste gaatje kunnen gaan om de beste topman/-vrouw te kunnen vinden. Dan moet je de kandidaat er ook nog eens van overtuigen waarom hij of zij zich moet aansluiten bij jouw bedrijf.

Wij als headhunters hebben een groot netwerk nodig om ons werk goed te doen. Zo kunnen wij van alles uitzoeken over de kandidaat, het bedrijf en de motivatie die er voor zorgt om een deal te maken. Als headhunter heb je dus de taak om een geschikt persoon te vinden voor de juiste positie, en niet om zoveel mogelijk mankracht te vinden voor jouw bedrijf. Wanneer een headhunter in Groningen een juiste kandidaat heeft gevonden ligt aan verschillende factoren. De branche waarin wordt gezocht kan bijvoorbeeld heel klein zijn waardoor er weinig goede kandidaten rondlopen, dan duurt het soms wat langer.

De kosten van een headhunter

De afgelopen jaren zijn de kosten van een headhunter in Groningen steeds meer geworden. Dit neemt niet weg dat het nog steeds niet altijd even duur hoeft te zijn. Een recruiter wordt doorgaans ingezet als een bedrijf een positie open heeft en er weinig tot geen aanbod te vinden is op de openbare markt. Aangezien er dus veel moeite in moet worden gestoken zit hier ook een prijskaartje aan vast. Bij een goede headhunter betaal je soms tot wel 30% fee. Maar dan weet je wel dat je een goede kandidaat weet te krijgen die jouw bedrijf verder gaat helpen. Lees hier meer over de kosten.

Een headhunter in Groningen voor finance, retail of meer?

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar financieel manager of een controller in de financiële afdeling, zit je hier goed. Wij weten wat er in de financiële arbeidsmarkt speelt en hoe wij het beste een hoge functie kunnen benaderen. Wij headhunten bijvoorbeeld ook voor retail of industrie. Onze headhunters vinden het beste talent in jouw branche.

Recruitment agency Groningen

Wil je jouw openstaande functie vullen binnen je bedrijf? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste kandidaat. Onze werkwijze is net een beetje anders dan de rest. Wij stellen samen met jou een plan op met alle vaardigheden die jij zoekt in een werknemer. Zo kunnen wij gericht zoeken in Groningen en houden we het proces betaalbaar en kort.

Wij werken volgens een no cure, no pay regeling. Jij betaald ons alleen als we een geschikte werknemer hebben gevonden voor jouw bedrijf. En omdat we het proces zo kort mogelijk willen houden zijn de kosten nooit hoog. 

  • Wat kost een headhunter?

    De gemiddelde kosten voor een headhunter liggen tussen de 15% en 25% van het bruto jaarsalaris van een mogelijk geplaatste kandidaat voor de positie. Op onze website zie je vaste tarieven staan, deze tarieven voor een headhunter staan vast.

  • Wat doet headhunter?

    Waar een uitzendbureau zoekt naar geschikte medewerkers voor algemene functies, is een headhunter op zoek naar mensen met speciale vaardigheden en/of een specifieke positie. Vaak gaat het dan om mensen met veel ervaring en om posities waar moeilijk werknemers voor te vinden zijn.

  • Hoe gaat een headhunter te werk?

    Een headhunter gaat eerst naar het zoekprofiel kijken van de klant. Wanneer alle factoren duidelijk zijn en de klant weet precies wat ze willen hebben, gaat de headhunter aan de slag. Een headhunter zoekt in de juiste sector naar een geschikt persoon, soms meer. Daarna fungeert de headhunter als bemiddelaar in het overnameproces.

Andere interessante blogs…